Blogi

Miksi riitely on rakkautta tärkeämpää?

Parisuhdeterapeutit järjestään ja poikkeuksetta sanovat, että riitely kuuluu parisuhteeseen - myös hyvään parisuhteeseen - yhtä olennaisena tekijänä kuin rakastaminenkin. Sanotaan, ettei riidaton parisuhde ole ihanteellinen tavoitetila eikä täydellinen parisuhde suinkaan ole riidaton, vaan riitelyllekin tulisi olla tilaa parisuhteessa. Parisuhdeammattilaisten neuvoissa ja ohjeissa lienee jotain perää: Parisuhteen toimivuutta ei juurikaan testata aikoina, jolloin lempi leiskuu ja … Jatka lukemista Miksi riitely on rakkautta tärkeämpää?

Vierailijablogi: RAKKAUDEN 5 KIELTÄ – PUHUTKO RAKKAASI KANSSA SAMAA KIELTÄ?

Tekstin on kirjoittanut Jevgeni Särki: rohkeuskouluttaja, tunne-elämän valmentaja ja tietokirjailija, jonka ajatuksia voit käydä lukemassa hänen Elä Paremmin –blogistaan. Tuntuuko siltä, että parisuhteesta uupuu toisinaan rakkautta, vaikka molemmat osapuolet kokevatkin tekevänsä täysillä töitä suhteen eteen? Entä tuntuuko siltä, että ette kumppanisi kanssa löydä toisistanne kaipaamanne rakkautta ja lämpöä, vaikka molemmat sitä kovasti etsivätkin? Tämä on … Jatka lukemista Vierailijablogi: RAKKAUDEN 5 KIELTÄ – PUHUTKO RAKKAASI KANSSA SAMAA KIELTÄ?

Rakkauden Pomodoro

On kiire! Ei ole aikaa! Stressi ei hellitä! Kuullostaako tutulta? Monelle meistä ajankäyttöön liittyvät ongelmat ovat olennainen osa arkea ja arjen mukanaan tuomia murheita. Tunnit tuntuvat loppuvan kesken, eikä rajallisia aikaresursseja ole helppoa jakaa koulun, työn, ystävien, harrastusten, perheen ja kumppanin kesken tasapuolisesti. Omaa ja parisuhteen yhteistä aikaa on hyvä oppia suunnittelemaan, hallitsemaan ja käyttämään järkevästi. On … Jatka lukemista Rakkauden Pomodoro